Praktijk voor Orthomoleculaire- en Natuurgeneeskunde

 

Mijn naam is Claudia Mario, werkzaam als Orthomoleculair en Natuurgeneeskundig therapeut. Tijdens mijn consulten combineer ik verschillende natuurgeneeswijzen, zoals; de orthomoleculaire geneeskunde, (klassieke) homeopathie, spagyriek, celzouttherapie, fytotherapie en de bioresonantie therapie.

In “De Nieuwe Lente – centrum voor Vitaliteit & Gezondheid” in Heemstede werk ik ook samen met andere therapeuten, zo kan er altijd een geschikt behandelplan voor u gemaakt worden.

Hieronder enkele voorbeelden van klachten waarmee u in de praktijk terecht kunt: allergieën, angsten, blessures, chronische klachten, infectieziektes, zoals de ziekte van Lyme, luchtwegklachten, neerslachtige gevoelens, prestatie vermindering, reumatische klachten, vermoeidheid, slechte weerstand.


Chronische klachten

Bij chronische vermoeidheid of huidklachten denk je niet snel aan je problemen met de darmen, toch kan hier wel de oorzaak van het probleem liggen. Bij neerslachtige gevoelens kan de oorzaak liggen bij een mineralentekort of door hormonale disbalans. De oorzaak van uiteenlopende klachten kunnen goed getest en behandeld worden met Bioresonantie therapie.

Allergieën

Een allergische reactie is een reactie van het immuunsysteem op een bepaalde lichaamsvreemde stof. Deze reacties kunnen uiteenlopend zijn, zoals tranende ogen, niezen, benauwdheid, diarree. Met behulp van het Bicom bioresonantie apparaat wordt uitgezocht of er een allergie of onverdraagzaamheid is voor bepaalde stoffen, maar ook of bepaalde organen verzwakt zijn en extra ondersteuning nodig hebben.

Behandeling met Bioresonantie therapie 

De Bioresonantie therapie gebeurt met behulp van matjes, de zogenaamde flex-elektroden. Via de flex-elektroden worden frequenties door het lichaam gestuurd. De behandeling is volledig pijnloos. Soms hebben mensen na afloop van een behandeling met bioresonantie therapie last van vermoeidheid. Dit komt omdat het lichaam na de behandeling in hoog tempo afvalstoffen afvoert uit het lichaam. De klachten zijn snel te verminderen door veel water te drinken.